Mysigt på mors dag

Vi firar Mors dag och bjuder in dig till nöje med soyaconcept & TheClayPlay.

Med anledning av Mors dag har vi slagit ihop det vackraste paret från vår lokala bakgård - du kanske redan känner dem? Annemette & Nana från TheClayPlay som är mor och dotter. De designar och producerar vacker och lekfull keramik i sin egen verkstad - just här i Sønderborg.

Tillsammans ger vi bort den perfekta presenten till mors dags mys: 2 unika koppar från TheClayPlay och 2 presentkort värda 1.500 kr för soyaconcept - bara att dela med någon du älskar. Spela med och delta i tävlingen här.

Et match full av kärlek

TheClayPlay & soyakonceptet möts i kärleken till färger och lekfulla mönster - kärnan i vår kreativitet består av en levande färgkarta och glada mönster. Vi delar exakt samma intensiva passion för våra produkter och vi älskar att vara en del av det unika universum vi alla har skapat.

Både TheClayPlay och soyaconcept är baserade i Sønderborg – och just den lokala förankringen och stödet till det lokala nätverket är viktigt för oss båda – därför är detta en perfekt match av kreativitet, passion och lokalgemenskap.

theclayplay

TheClayPlay är en keramikverkstad som producerar och designar keramik med ett lekfullt förhållningssätt till design.

Med sin keramik försöker de sprida ett budskap om en värld med rymd, mångfald och plats för det krokiga och ofullkomliga.

Deras keramik är en daglig fröjd när du dricker ur en sned handmålad mugg med ett enormt handtag eller sätter en vacker keramikflagga på bordet, där stjälken är tjock, prickig eller randig.