Om soyaconcept

Välkommen till soyaconcept — kläder för den modemedvetna kvinnan

Soyaconcept är ett danskt modeföretag som har en tydlig internationell och avslappnad inställning till mode utifrån nordiska designtraditioner. Nyckelorden är unika och karakteristiska prints i kombination med en modern och elegant stil. Soyaconcept erbjuder kvalitetsmodekläder för prismedvetna kvinnor. Soyaconcept har specialiserat sig på hög kvalitet till bra priser, och märkeskläder för feminina kvinnor som inte är rädda för att förföra och experimentera med tidens trender.

Soyaconcept-kvinnan är en modemedveten kvinna som vill klä sig personligt och unikt och samtidigt följa dagens modetrender. Hos Soyaconcept är vi medvetna om kvinnors olika behov och silhuetter och vi har en tydlig önskan om att hjälpa våra soyaconcept-kvinnor att få en läcker och moderiktig garderob oavsett stil, figur och ålder. Med våra kläder kan hon klä sig såväl feminint och modernt som bekvämt på en gång, och kollektionerna innehåller allt från blusar, byxor, kjolar, toppar och klänningar till jackor, stickat och pullovrar.

Hos soyaconcept hittar du ett stort urval kläder i många färger, prints, designer och material – allt med utgångspunkt i modevärldens senaste trender. För oss är det mycket viktigt att både design och material är genomarbetade och testade, så att de lever upp till vår höga kvalitetsnivå, samtidigt som plagget inte bara ska vara snyggt utan också ha helt rätt passform.

I soyaconcepts värld finns det plats för alla typer av kvinnor, oavsett om du gillar den feminina T-shirten SC-Sari i ett vackert tropiskt blomsterprint eller om du är klänningstjejen som älskar att hoppa i den lösa och luftiga klänningen SC-Sanina med ett par feminina pumps. Är du den sportiga typen kanske de sköna SC-Siham-byxorna är perfekta – med sin supermjuka kvalitet och fina volangdetalj vid fickorna är de bekväma, feminina och snygga. Ett måste i varje garderob är vår regnjacka SC-Alexa, som med sina många snygga detaljer, sitt tuffa tryck och låga pris inte går att komma undan.